Janssens-Geerinck, expert in auto-onderdelen en accessoires

 Bereken route

Onze showroom en magazijnen zijn gelegen langs de ring in Turnhout en dus ideaal bereikbaar voor iedereen uit de regio : Turnhout, Oud-Turnhout, Beerse, Vosselaar, Ravels, Arendonk, Retie, Dessel, Merksplas, Gierle, Tielen, Lille, Kasterlee, Malle, …

     

 Noord-Brabantlaan 16 - 2300 Turnhout

Veel meer dan alleen auto-onderdelen!

Janssens-Geerinck beschikt over een bijzonder ruim assortiment auto-onderdelen en accessoires voor professionelen en particulieren.

 

Wij hebben een grote voorraad van al wat u nodig hebt voor professioneel onderhoud en voor herstellingen aan wagens en bestelwagens.

In onze winkel in Turnhout vindt u verder alle accessoires en toebehoren voor uw auto : van remblokken, olie, trekhaken tot banden, van carcleaning producten, lakken tot fietsdragers en carkits. Janssens-Geerinck biedt een ruim assortiment in A- en B-merken en een groot aanbod producten met een professioneel advies.

 

Verder zijn we gespecialiseerd in gereedschappen voor zowel garage, carrosserie als de industriële werkplaats.

Kwaliteit en service aan een goede prijs

Janssens-Geerinck biedt graag een antwoord op al uw vragen : onze bekwame en ervaren medewerkers helpen u graag verder. Janssens-Geerinck biedt verder een eigen hersteldienst voor o.a. hogedrukreinigers, compressoren, werkplaatsmateriaal, … en onze werkplaats kan u bovendien terecht voor de plaatsing van uw trekhaak, carkit, caraudio, banden en velgen.

Onze troeven zijn naast een zeer uitgebreid gamma en voorraad, een snelle levering, onze eigen plaatsings- en hersteldienst en dit aan een competitieve prijs. U merkt dat het aanbod zeer ruim is en daarom nodigen we u graag uit om een kijkje te nemen op onze website of kom langs in onze winkel gelegen langs de ring rond Turnhout (ruime parking aanwezig).

Reden genoeg om alvast een kijkje te nemen op onze webshop of eens te passeren bij Janssens-Geerinck. Onze showroom en werkplaats zijn gelegen aan de ring in Turnhout en dus makkelijk bereikbaar voor iedereen uit de regio Turnhout, Oud-Turnhout, Ravels, Beerse, Vosselaar,    Retie, Dessel, Merksplas, Kasterlee, Gierle, Tielen, Lille, Malle, …

Openingsuren

maandag tot vrijdag

zaterdag

zondag

carwash

tankstation

 

8u00 - 12u15 en 13u00 – 18u00

8u00 - 16u00 doorlopend
gesloten
open elke dag van 7u00 - 22u00
24/24 - 7/7

selfservice - Bancontact - tankkaart